Apple započeo sa proizvodnjom iPhone 7s, 7s Plus i iPhone 8 modela

Fotografija članka: Apple započeo sa proizvodnjom iPhone 7s, 7s Plus i iPhone 8 modela

Internetom kruže priče kako div iz Cupertina, Apple, priprema čak tri nova pametna telefona čija se službena premijera kao i obično očekuje negdje krajem ljeta, početkom jeseni.

Oglas

Ovi novi modeli bi trebali nositi naziv iPhone7s, zatim iPhone 7s Plus te potpuno novi model za koji se navodno čuva naziv iPhone 8. Zajedničke karakteristike za koje znamo da povezuju ova tri modela su ojačano stakleno kućište, metalni okvir te AMOLED ekran. Prvi bi spomenuti iPhone 7s model trebao imati 4.7-inčni ekran, iPhone 7s Plus bi trebao doći sa 5.5-inčnim ekranom, dok bi iPhone 8 trebao imati 5.8-inčni ekran.

Još uvijek se ne zna hoće li iPhone 8 biti predstavljen zajedno sa prva dva spomenuta iPhone modela, no šuška se da će biti poseban. DigiTimes piše kako je Appleov opskrbni lanac već u pogonu te je započela masovna proizvodnja komponenata nužnih za kompanijine iPhone smartfone nove generacije. Spominje se kako će AMOLED ekran za iPhone 8 proizvesti konkurentski div Samsung.

Kao i svaka druga kompanija, i Apple se igra sa brojkama i predviđa prodajne rezultate za sva tri modela smartfona. Tako kompanija očekuje da će se iPhone 7s i 7S Plus modeli zajedno prodati u 25 i do 30 milijuna primjeraka, dok su očekivanja za iPhone 8 mnogo veća i zahtjevnija te se očekuje isporuka 80 milijuna primjeraka ovog pametnog telefona.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.