Apple Watch S premijera pametnog sata se očekuje u ožujku

Fotografija članka: Apple Watch S premijera pametnog sata se očekuje u ožujku

Na posebnom eventu koji će se održati nakon MWC 2016 sajma u Barceloni, Apple namjerava predstaviti svoj novi Apple Watch S pametni sat, uz novi iPhone i iPad.

Oglas

Naravno, radi se o nadograđenoj inačici Apple Watcha koja će prema najavama doći s jačim procesorom, jačom baterijom i novom narukvicom, odnosno više njih. Ostatak konfiguracije će ostati otprilike isti. Mnogi se pitaju kako će izgledati novi Apple Watch S, no poznajući navike američke kompanije, očekujemo kako će dizajnerske promjene biti neznatne, tek možda “facelifting”.

Kako ne bi bilo zabune, Apple Watch S nije druga generacija kompanijinog smartfona, nego tek “popravljena” inačica prve generacije. To vam je slično kao i u automobilskoj industriji kada izađe jedan model, pa nakon njega isti model s faceliftom i nekim popravljenim detaljima. Čini se kako je i Apple preuzeo takav koncept. Tako se Apple Watch 2 očekuje negdje na jesen, takve su najave.

Ono što je gotovo sigurno je kako će se na istom eventu uz Apple Watch S premijerno predstaviti i malešni pametni telefon s 4 inčnim ekranom, kao i novi tablet.

Smartfon, tablet, smartwatch, sve u istom eventu, zgodno… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.