Apple Watch NikeLab: limitirana verzija pametnog sata sa Nike potpisom

Fotografija članka: Apple Watch NikeLab: limitirana verzija pametnog sata sa Nike potpisom

Nekoliko mjeseci nakon predstavljanja prvog Apple Watch Nike+ pametnog sata, Nike je predstavio njegovu novu varijantu naziva Apple Watch NikeLab.

Oglas

Kao što i sami možete zaključiti iz imena, ovaj uređaj će biti dio NikeLab linije proizvoda, što ujedno znači da se radi o limitiranom proizvodu.

Što se funkcionalnosti tiče Apple Watch NikeLab je potpuno identičan Apple Watch Nike+ modelu. Ono što je zapravo novo kod ovog modela su palete boja. Tako Nike+ dolazi u crnoj i bijeloj varijanti, dok NikeLab varijanta kombinira ove dvije Nike+ verzije kako bi se dobio novi atraktivan dizajn sa Space Grey aluminijskim tijelom i Light Bone/Black narukvicom.

Pored toga ovaj uređaj dolazi i sa svim funkcionalnostima standardnog Apple Watch Series 2 pametnog sata zajedno sa nekim ekskluzivnim Nike dodatcima poput Nike+ Run aplikacije te ekskluzivnih Siri naredbi koje se nalaze i na Nike+ varijanti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.