Apple se pridružio Instagram vojsci

Fotografija članka: Apple se pridružio Instagram vojsci

U današnjem je svijetu instagram profil potreban svima koji žele ići ukorak sa mainstream medijima. Apple se napokon odlučio pridružiti i napravili su službeni instagram profil, a potiču korisnike iPhonea da izlože svoje fotografije stvorene iPhoneom.

Oglas

Apple je već do sada imao nekoliko reklamnih kampanja na instagramu i račune za svoje servise poput iTunesa, Apple Musica i iBooks koji imaju stotine postova i veliki broj sljedbenika.

Novi profil @apple već ima nekoliko postova među kojima su lijepe fotografije uslikane iPhoneima različitih fotografa. Iako je račun tek napravljen, imaju strelovit rast sljedbenika.

Kako prolazite kroz slike u galerijama, čujete intervjue sa umjetnicima koji objašnjavaju svou estetiku i stil, a u opisu postova stoje citati fotografa i poveznica na njihove instagram profile. Također, kreirali su “hešteg” #ShotoniPhone kako bi potaknuli vlasnike iPhonea da dijele vlastite uratke uslikane tim uređajem na instagram mreži.

Ova “Shot on iPhone” kampanja već se u SAD-u proširila na TV reklame i plakate sa visoko-kvalitetnim fotografijama uslikanima iPhoneima.

Pogledajte i sami novi Appleov instagram profil i instagram profil i uslijedite nas.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.