Apple radi na iPhone mini uređaju?

Fotografija članka: Apple radi na iPhone mini uređaju?

Također Bloomberg navodi  da Appleov model minića trebao bi raditi na dual-modu, što omogućava rad s obje,  GSM i CDMA  mreže. Konfiguriranje mreže i ažuriranje softvera  od strane korisnika trebalo bi se lakše izvršavati bez potrebe za odobrenjem od Applea ili korisničke pomoći osoblja operatera. 

 

(na kineskom tržištu je dostupan mini iPhone :D )

Iako ovo nije prva glasino o "mini" iPhoneu koja je kružila internetom, očito Apple nastoji odgovoriti na izazov i uspon Googleovog android mobilnog operativnog sustava. Jedan od razloga porasta broja korisnika android mobilnih uređaja je i njihova niska cijena za pojedine modele od oko $ 149 bez subvencije.  Ako Apple može napraviti jeftin telefon poremetiti će nedavne Gogleove dobitke u mobilnom segmentu.   

Bloombergevo izvješće također ima mnogo obilježja namjernog propuštanja. Ne otkriva se ništa previše specifično, što sugerira da uređaj i neće ugledati svjetlo dana. Mi nekako mislimo da gotovo sigurno Apple radi na takvom uređaju. Nije samo Google u pitanju i njihov android. Podsjetimo, HP je prije nekoliko dana predstavio svoj najmanji webOS uređaj ali i Sony Ericssonovi modeli minića više su nego prihvaćeni na tržištu.
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.