Apple osvježava cijeli Macbook sastav

Fotografija članka: Apple osvježava cijeli Macbook sastav

Na WorldWide Developer konferenciji (WWDC) koja se održava početkom lipnja Apple će predstaviti nove proizvode.

Oglas

Otprije očekujemo iPad Pro 10,5″ i pametni zvučnik koji ima ugrađenu Siri. A prema novim izvješćima tvrtka će osvježiti i gamu prijenosnih računala MacBook. Zanimljivo je da su aktualni MacBook Pro uređaji izašli u listopadu prošle godine odnosno prije tek malo više od šest mjeseci.

Razlog za tako brzo ažuriranje MacBooka vjerojatno je nezadovoljstvo korisnika, jer su se vjerni korisnici žalili na mnoge aspekte aktualne linije.

Izvješće tvrdi kako će ažurirani MacBook Pro podijeliti izgled svog prethodnika iz 2016., ali se razlikuju u “unutarnjoj arhitekturi”. Novi model će dobiti procesore Intel Kaby Lake.

Novi procesor će se naći i 12-inčnom MacBooku. Apple je također rekao da razmatra ažuriranje CPU-a za MacBook Air, njihov najjeftiniji laptop koji je zadnji put osvježen u 2015. Te špekulacije su već dugo u optjecaju, a mnogo je glasina i da će se MacBook Air ukinuti. Međutim, potražnja je velika, zbog čega je još uvijek u ponudi – i mogao bi dobiti novu verziju sljedećeg mjeseca.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.