Apple MacBook Pro, MacBook White i MacBook Air u ponudi HT-a

Fotografija članka: Apple MacBook Pro, MacBook White i MacBook Air u ponudi HT-a

Na ovaj način HT kao prvi telekom partner Applea u Hrvatskoj korisnicima na jednom mjestu, i uz prikladne usluge, omogućuje širok izbor Appleovih proizvoda u skladu s njihovim potrebama. Također uz usluge Mobile Internet, Appleova prijenosna računala korisnici će moći nabaviti po povoljnim cijenama.

MacBook Pro će tako biti dostupan već od 7.098 kuna, MacBook White od 5.998, a MacBook Air od 7.898, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca u Mobile Internet 10GB tarifi. Glazbeni uređaj iPod nano bit će dostupan po 1.268 kuna, a iPod touch po 1.798 kuna.

Svi Appleovi prijenosnici u HT ponudi dolaze s 13“ zaslonom kao i USB stickom pomoću kojeg se korisnici mogu povezati na mobilni internet.

MacBook Pro, MacBook White  i MacBook Air karakteriziraju, poznati, besprijekorni dizajn te iznimne tehničke karakteristike – briljantan zaslon, napredna grafika, iznimna brzina, primjerice prilikom pregledavanja fotografija ili filmova te dugotrajna baterija koja može izdržati i do 10 sati zahtjevnog rada. Uređaji dolaze s inovativnim trackpadom s mogućnošću mutitoucha.

HT će uređaje prvo ponuditi u T-Centrima u Zagrebu; Savska 32 i Vukovarska 23 te Osijeku; Kardinala A. Stepinca 8b i Zadru; Polačišće 2, a ubrzo i u Varaždinu, Rijeci, Puli, Splitu i Dubrovniku.

Sve novosti vezane uz ponudu Appleovih računala možete pratiti i na HT Facebook i Twitter profilu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.