Apple MacBook Convertible – prijenosnik će dobiti i novi patent za otvaranje, i više

Fotografija članka: Apple MacBook Convertible – prijenosnik će dobiti i novi patent za otvaranje, i više

Čini se kako Apple planira uskoro predstaviti potpuno novi MacBook, koji bi trebao imati i neke nove inovativne elemente i tako ponovo odmaknuti od konkurencije, možda definirati i neki novi standard.

Oglas

Novi Appleovi inovativni proizvodi očekuju se do kraja godine, a oni se odnose na novi MacBook prijenosnik. Isto tako, šuška se i o novom iPhoneu koji bi se trebao pojaviti iduće godine s potpuno novim izgledom. Hoće i Apple ponovo uspjeti skrenuti pažnju javnosti prema sebi i uspješno prodati svoju “priču”. Do sada su to itekako uspijevali.

Saznali smo kako Apple radi na patentiranju nove tehnologije koja se odnosi i na hardver i na softver, koliko smo shvatili radi se o nečem što bi moglo obilježiti idućih nekoliko godina. Neki od patenata koji se spominju su ekran koji prekriva cijelu površinu iPhone smartphonea i iPad tableta (bez ruba), kao i integrirano prepoznavanje lica.

Kod MacBooka se spominje mogućnost odvajanja tipkovnice od ekrana, bolja ergonomija, mobilnost i produktivnost. Lijepo zvuči, vidjet ćemo kako će to izgledati u praksi. Iako je njihov Apple Maps sustav prošle godine bio svojevrsno razočarenje, čujemo kako i dalje razvijaju taj sustav dodajući mu neke vrlo zanimljivo mogućnosti, kao što je Street View, nešto slično kao što ima Google Maps.

Sve u svemu, ove i iduće godine očekuje se kako će Apple ponovo skrenuti pozornost javnosti i kupaca na svoje nove i inovativne proizvode i usluge. No, nikako ne treba zaboraviti kako konkurencija nikad nije bila jača i – nikad ne spava…

Apple konvertibilni MAcBook 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.