Apple MacBook Air, iPod shuffle, touch i nano uskoro u ponudi Vipa

Fotografija članka: Apple MacBook Air, iPod shuffle, touch i nano uskoro u ponudi Vipa

Vipnet u suradnji s Apple distributerom Apcom/Powercom proširuje svoju ponudu Apple proizvoda te će uskoro u svojim centrima diljem Hrvatske ponuditi i ostale Appleove proizvode. Radi se o inovativnim računalima MacBook, MacBook Pro, MacBook Air i iMac, zatim uređajima namijenjenim ljubiteljima glazbe iPod shuffle, iPod nano i iPod touch, svoj dodatnoj opremi za te uređaje kao i za iPhone i iPad. Vipnet će prijenosna računala Apple ponuditi u paketima s USB stickom i tarifama s uključenim podatkovnim prometom, što znači da će cjenovno biti puno pristupačniji Vip korisnicima.

– Nakon što smo prvi na tržištu korisnicima ponudili microSIM i ‘pad’ tarife iznimno mi je drago što ćemo, uz nadolazeću ponudu pametnih telefona, za Božić našim korisnicima ponudili još širi portfolio Apple proizvoda. Ovom suradnjom Vipnet nudi najbogatiju ponudu uređaja na tržištu i potvrđuje poziciju inovativnog lidera. – rekao je Reinhard Zuba, član Uprave Vipneta i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike.

– Veseli nas što Vipnet ponovno prepoznaje inovativne vrijednosti i proširuje ponudu cjelovitom linijom Apple Macintosh računala i iPoda te će uskoro na posebno uređenim prodajnim mjestima pružiti svojim korisnicima nove mogućnosti upoznavanja vodećih Apple tehnologija po posebnim uvjetima, spajajući najbolje u našim industrijama. – dodao je Dragutin Gajski, regionalni direktor Apcoma, lokalnog Apple distributera.

Apple proizvodi će se prodavati u deset Vip centara u Zagrebu, Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Puli i Splitu što će korisnicima diljem Hrvatske olakšati dostupnost željenih proizvoda i novi doživljaj kupovanja. Također, u svakom od navedenih Vip centara korisnici će moći isprobati proizvode uz pomoć stručnog osoblja.
 
MacBook Air već je proglašen budućnošću prijenosnih računala. Lakši i tanji od svojih prethodnika, prodavat će se u dvije verzije, s ekranom od 11 i 13 inča. Baterija mu traje do sedam sati pri zahtjevnom radu ili gotovo mjesec dana na čekanju, a umjesto diska koristi tzv. flash memoriju. Kako novi Air nema optičku jedinicu, operativni sustav te osnovni potrebni programi dolaze na USB-u. Ovaj ultraprijenosnik u svom najdebljem dijelu mjeri tek 17,2 milimetra, a u svom najužem 2,6 milimetara te teži nešto više od jednog kilograma.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.