Apple MacBook Air, iPod i fotkanje s Matejom Penavom u Vipu

Fotografija članka: Apple MacBook Air, iPod i fotkanje s Matejom Penavom u Vipu

U Vip centrima diljem Hrvatske od sutra počinje prodaja Apple računala među kojima je i najtanje prijenosno računalo na svijetu MacBook Air, kao i glazbenih proizvoda iPod. Ovime Vipnet postaje prvi mobilni operater koji diljem Hrvatske nudi atraktivna Apple računala i popularne iPode kao idealni božićni poklon, što je odlučio obilježiti photo-shootingom u Vip centru u Gajevoj ulici u Zagrebu. Glavnu ulogu imala je Mateja Penava, uspješni hrvatski super model i Midikennova uzdanica te popularna fotografkinja Mare Milin.  Zaštitno lice Givenchyja i Yves Saint Laurenta je s velikim zadovoljstvom odradila ovo snimanje budući da je i sama Mac korisnik.

"MacBook Air me na prvu oduševio jer je jako lagan pa ga mogu nositi sa sobom na putovanja i uz to ima dugotrajnu bateriju. Drago mi je da se atraktivni Apple proizvodi odsad mogu kupiti u Vip centrima u kojima vlada ugodna i prijateljska atmosfera", istaknula je lijepa Mateja 

Zahvaljujući suradnji Vipneta i  Apple distributera Apcom/Powercom sistema, od sutra se u Vip centrima diljem Hrvatske osim MacBook Aira mogu pronaći i ostali Apple proizvodi MacBook i MacBook Pro te iPod shuffle, iPod nano i iPod touch uz koje korisnici mogu uvijek uz sebe imati omiljenu glazbu, fotografije, video sadržaje, popularne igre, imati pristup internetu, biti dostupni na društvenim mrežama i još mnogo toga. Mac i iPod korisnicima na raspolaganju je i dodatna oprema za sve Apple uređaje u ponudi, stoga u Vipnetu izražavaju zadovoljstvo što će korisnicima omogućiti još širi izbor proizvodau skladu s njihovim potrebama.

Vipnet će prijenosna računala Apple ponuditi i u tarifama s uključenim podatkovnim prometom i to po pristupačnim cijenama pa će tako primjerice MacBook biti dostupan već od 5.999 kuna, MacBook Pro od 7.499 kuna te MacBook Air od 6.499 kuna. Glazbeni ‘gadget’ iPod shuffle biti će dostupan već za 389 kuna, iPod nano za 1.279 kuna te iPod touch za 1.839 kuna. Apple proizvodi će se prodavati u deset Vip centara u Zagrebu, Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Puli i Splitu, a u svakom od navedenih Vip centara korisnici će moći isprobati proizvode uz pomoć stručnog osoblja. Svi korisnici od sada mogu uživati u Apple računalima uz povoljnije podatkovne tarife, a sve to na dokazano najboljoj mreži u Hrvatskoj.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.