Apple izdao iTunes 11: novo sučelje i više mogućnosti za zabavu

Fotografija članka: Apple izdao iTunes 11: novo sučelje i više mogućnosti za zabavu

Apple je objavio iTunes 11, značajno osvježenje PC temeljenog programa za upravljanje i sinkronizaciju iOS uređaja kao što su iPhone i iPad sa svojim OS X i Windows računalima.

Oglas

Revidirani desktop softver odražava neke od vizualnih promjena koje Apple napravio na iTunes i App Store aplikacije za iOS uređaje, za više kohezivno iskustvo preko platformi. Odmah nakon pokretanja iTunes 11, najveća promjena je zamjena Sidebara nizom gumbi koji su raspoređeni duž gornjeg ruba, s padajućim izbornicima u gornjem lijevom kutu za odabir između različitih tipova sadržaja poput glazbe, filmova, TV emisije / TV programe i aplikacija. iTunes Store sada može otvoriti uređaj s tipkom u gornjem desnom kutu. Međutim, Apple i dalje nudi opciju Sidebar za one koji nisu upoznati s novim stilom sučelja.
iTunes 11 napokon donosi novo sučelje App Store koje je debitiralo na iOSu 6. Ostale nove značajke uključuju redizajnirani MiniPlayer (iTunes aplikacija smanjena je na zaslonu za dobivanje više prostora) koji je sada moguće brzo aktivirati s malim gumb u gornjem desnom kutu prozora. Uz navedeno, poboljšano je pretraživanje koje sugerira iTunes Store glazbu temeljenu na albumu, izvođaču, žanru itd. iTunes Store sadržaj možemo dijeliti izravnom vezom na sadržaj Facebook ili Twitter. Ovaj dio je sličan dijelu značajka OS X 10.8. Integracija s iCloud je također jedan od velikih vrhunaca iTunes 11. Sve pjesme koje ste kupili iz iTunes Store će biti prikazan u knjižnici, čak ih ne morate preuzeti na računalo, ali možete. iCloud integraciju dodaje sposobnost da se nastavi reprodukcija podcasta, audio-knjiga ili videa tamo gdje je ostavljen off preko raznih uređaja bez potrebe da ih se prvo sinkronizira. Sveukupno, iTunes 11 je značajna nadogradnju. Nije pretjerano reći da je ovo nova verzija iTunes najbolja do sada.

iTunes 11 je dostupan za

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.