Apple iPod playeri u Acuri, Hondi, Audiju i VW-u

Racunalo.com foto

Integracija iPods playera trebao bi još više povećati kvalitetu automobilskih stereo audio sustava. Ne treba posebno spominjati kako će novim vlasnicima pristup omiljenim glazbenim datotekama biti brži, kvalitetniji i jednostavniji, a ovisno o kapacitetu playera, svako putovanje trebalo bi pretvoriti u užitak, bez obzira koliko trajalo. Osim samog iPod uređaja, novi će vlasnici dobiti i glazbene pakete snimljene u playeru.
Prema riječima Greg Joswiak, podpredsjednika Applea, iduće će godine više od 30% automobila na američkom tržištu  imati ugrađen iPod player. U grubo, radi se o nekih 5 milijuna automobila. Trenutno ovu uslugu pruža 15 automobilskih kompanija u svijetu.
Posebno će uživati vlasnici Honde i Acure jer će iPod Music Link omogućavati ‘text-to-speech’ govorne komande, što omogućuje veću koncentraciju vozača za vožnju. Inače, ova dva automobilska diva već imaju neka iskustva s iPod uređajima. Audi će u svojim A3, A4 i TT modelima iPod player dobiti već u studenom, dok Volkswagena to očekuje početkom 2006. godine.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.