Apple iPhone X ne voli naglu promjenu temperature

Fotografija članka: Apple iPhone X ne voli naglu promjenu temperature

Ukoliko ste vlasnik (trenutno) najskupljeg smartfona na tržištu, moguće je da će vaš uređaj postati inertan neko vrijeme ukoliko naglo promijenite temperaturu okoliša.

Oglas

Prije nekoliko dana, određeni korisnici, koji žive u hladnijim krajevima, su primijetili da po izlasku van, OLED zaslon njihovih iPhone smartfona se smrzne i nema odziva neko vrijeme. Srećom, ova poteškoća nije trajnije naravi i uređaji su se svima poslije nekoliko sekundi vratili u normalno stanje. Naravno, većina je kontaktirala Apple koji je ustvrdio da je svjestan problema i da radi na softverskoj ispravci dakle, možete odahnuti jer je time manje-više potvrđeno da nije riječ o ozbiljnijem problemu.

Iz tvrtke Apple su još poručili da se ova poteškoća pojavljuje samo pri nagloj promjeni temperature okoliša (izlaskom iz zagrijanih prostora u okoliš u kojem je temperatura oko nule, ili hladnije) te da voli temperature od 0 – 35 stupnjeva Celzijevih. Ako bismo se ravnali strogo po toj preporuci, desetka bi bila neupotrebljiva u većini krajeva u svijetu barem po pola godine tako da se nadamo da će ispravka biti puštena što prije. Ipak, s obzirom na cijenu koja se opasno približila cifri od pet znamenki, ovakav propust je doista neočekivan s obzirom da je kod razvoja uređaja standardna procedura temeljito ispitivanje rada uređaja u raznim temperaturama okoliša.

Ako se i vama događa ova poteškoća, utoplite vaš iPhone te redovno provjeravajte ima li ažuriranja softvera za vašeg ljubimca.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.