Apple iPhone SE i iPad Pro 9.7 premijerno ipak 21. ožujka?

Fotografija članka: Apple iPhone SE i iPad Pro 9.7 premijerno ipak 21. ožujka?

Novi 4- inčni iPhone i manja inačica iPad Pro bi trebali svoju premijeru doživjeti 21. ožujka, za nekoliko dana. Premijera je trebala biti sutra, no ipak ćemo za iPhone SE i iPad Pro 9.7 morati pričekati idući tjedan.

Oglas

Kao što vjerojatno primjećujete i sami, ranije najavljivani malešni iPhone 5se će izgleda promijeniti ime u iPhone SE. Radi se o pametnom telefonu s 4-inčnim ekranom koji će raditi na novom Apple A9 procesoru, uz stražnju iSight kameru od 8 MP, a možda čak i 12 MP.

Drugi proizvod koji se premijerno očekuje na Appleovom eventu je manja inačica iPad Pro tableta, a navodno će se od većeg brata razlikovati samo po manjem 9.7 inčnom ekranu, i možda u još nekoliko sitnica koje su za sada nepoznate.

I treći proizvod koji se očekuje na istom eventu je novi pametni sat. Ipak, izvori bliski kompaniji tvrde kako neće predstaviti novi sat nego se radi samo o novim narukvicama za Apple Watch. Također očekujemo i novitete o iOS operativnom sustavu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.