Apple iPhone modele predstavlja 6. rujna, iPhone 8 skuplji od očekivanoga?

Fotografija članka: Apple iPhone modele predstavlja 6. rujna, iPhone 8 skuplji od očekivanoga?

Druga polovica godine trebala bi biti rezervirana za službenu premijeru Apple-ovih iPhone 7s, 7s Plus i iPhone 8 pametnih telefona, međutim do sada se nije znalo kada bi otprilike trebali biti predstavljeni.

Oglas

Pričalo se kako će službena premijera, ali i izlazak ovih pametnih telefona na tržište u slobodnu prodaju biti odgođeni, jer kompanija nije na vrijeme riješila sve što treba. Druge su pak informacije spominjale da tradicionalna premijera u rujnu neće biti odgođena, međutim ovi će uređaji kasniti sa dolaskom u prodaju. Uglavnom mnogo različitih informacija od kojih je teško razaznati koje su prave i točne, a koje nisu.

Apple se u vezi ove teme nije službeno oglasio, međutim kako to obično i bude na Internetu su se pojavile informacije o navodnom datumu predstavljanja ovog iPhone trojca. Navodi se kako će div iz Cupertina službenu premijeru iPhone 7s, iPhone 7s Plus i iPhone 8 pametnih telefona održati 6. rujna, što je samo dva i pol tjedna kasnije od službene premijere Samsung-ovog Galaxy Note 8 flagshipa.

Od navedene trojke iPhone 8 je definitivno najzanimljiviji model kojega svi iščekuju s najvećim nestrpljenjem. Navodno će imati veliki OLED ekran sa novim omjerom slike te sa vrlo tankim okvirima. To bi značilo da će iPhone 8 imati manje kućište većeg ekrana kojega će okružiti metalni okvir, prednji i stražnji stakleni panel, a uz sve to spominje se i 3D tehnologija skeniranja lica.

Mnogi smatraju da će upravo ovaj model biti kasnije predstavljen, no neka nova izvješća spominju kako će iPhone 8 doći na vrijeme na tržište te će se početi prodavati već krajem rujna, ali u limitiranim količinama. Očekivala se cijena od 1.000 američkih dolara, međutim pojavile su se nove informacije prema kojima će korisnici za novi iPhone 8 morati izdvojiti čak 1.100 američkih dolara i to za osnovni model.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.