Apple iPhone linija u 2018. dobiva zanimljiva pojačanja

Fotografija članka: Apple iPhone linija u 2018. dobiva zanimljiva pojačanja

Neslužbeni izvještaji od prošlog tjedna sugerirali su kako će Apple slijedeće godine predstaviti dva iPhone modela sa OLED ekranima.

Oglas

Najnoviji izvještaji koji sada dolaze od pouzdanog analitičara Ming-Chi Kuoa govore da će se sljedeće godine pojaviti tri iPhone modela od kojih će jedan biti opremljen sa TFT LCD ekranom.

Prema Ming-Chi Kuou iPhone OLED modeli koji bi se trebali pojaviti slijedeće godine u prodaji će doći sa dijagonalama ekrana od 6.5 i 5.8 inča. Osim njih za sljedeću godinu ovaj izvor najavljuje i 6.1-inčni iPhone sa TFT LCD ekranom. Osim dijagonale ekrana nagađa se i o njihovoj rezoluciji, tako bi 5.8-inčni model trebao imati gustoću prikaza od 458ppi, kod 6.5-inčnog modela očekuje se između 480 i 500 ppi, dok bi 6.1-inčni TFT LCD iPhone trebao imati gustoću prikaza negdje između 320 i 330ppi.

Dva OLED iPhone modela za koje se špekulira da će doći 2018. godine bi trebala imati flagship hardverske specifikacije, dok će 6.1-inčni TFT LCD iPhone doći sa nešto slabijim specifikacijama kao i cijenom koja bi se trebala kretati između 649 i 749 USD.

Ming-Chi Kuo predviđa da će sva tri iPhone modela predviđena za slijedeću godinu imati isti edge-to-edge dizajn kao ovogodišnji iPhone X. S obzirom na očekivani dizajn ova tri nadolazeća iPhone modela pretpostavlja se da neće doći sa Touch ID senzorom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.