Apple iPhone 7: prvi renderi nadolazećeg top smartfona!

Fotografija članka: Apple iPhone 7: prvi renderi nadolazećeg top smartfona!

O popularnosti Apple iPhone uređaja najbolje svjedoči činjenica da se usprkos i ne tako niske cijene prodaju kao od šale te je zahvaljujući njima Apple jedna od najuspješnijih i najpopularnijih kompanija na svijetu.

Oglas

Sada se polako, ali sigurno sve oči i uši svijeta okreću prema bilo kakvim informacijama vezanim uz nadolazeće iPhone 7 modele, pa se tako na internetskom prostranstvu pojavilo nekoliko rendera koji su bazirani na stvarnim 3D tehničkim crtežima ovog pametnog telefona. Jedino što nije službeno su navodno boje i materijali korišteni za prikaz na renderima.

S obzirom da se renderi temelje na stvarnim tehničkim crtežima iPhone 7 modela tipke, pozicija kamere i svi ostali funkcionalni elementi nalaze se na svojim točnim mjestima. Boje i materijali koje bi Apple mogao koristiti će se vrlo vjerojatno malo razlikovati, no na temelju kompanijinog dosadašnjeg stila i ovi bi se dijelovi rendera mogli pokazati točnima.

iPhone 7 (2)

Prema dostupnim renderima Apple je odlučio promijeniti izreze za antene na stražnjoj strani uređaja, a što se kamere tiče čini se da će biti izbočena prema van. Osim toga, čini se kako će iPhone 7 imati dvije „rešetke“ na dnu koje je imao i iPhone 5s model, a jedna je od tih „rešetki“ poslužila za mikrofon. Apple je ovo izbacio sa aktualnih iPhone 6 i 6s modela, pa bi njihovo vraćanje moglo signalizirati da će iPhone 7 imati stereo zvučnike. Spomenimo kako ne vidimo 3.5 mm audio izlaz za slušalice. Ovo se sve poklapa sa dosadašnjim informacijama i glasinama koje smo saznali o nadolazećem iPhone 7 modelu.

Zaista nas zanima hoće li se obistiniti i priče o dvostrukoj glavnoj kameri koja bi se trebala pojaviti na stražnjem panelu iPhone 7 modela. Kako god bilo sve ćemo službene i točne detalje saznati u jesen kada će Apple na svojem godišnjem događanju predstaviti najnovije iPhone 7 modele pametnih telefona.

iPhone 7 (3)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.