Apple iPhone 7 Pro: navodni schematski prikaz online!

Fotografija članka: Apple iPhone 7 Pro: navodni schematski prikaz online!

Nema osobe koja nije čula za kompaniju Apple, ali i za njezine famozne iPhone pametne telefone.

Oglas

Svi znamo kako Apple već uvelike radi na slijedećem iPhone uređaju iz svoje serije, a kao i mnogo puta do sada i mi smo na internetu uspjeli uloviti neke svježe informacije o ovom i više nego popularnom proizvodu.

Dakle, na Internet je kako bi se reklo procurio navodni schematski prikaz nadolazećeg iPhone 7 pametnog telefona. Ovaj je prikaz objavljen u jednom japanskom časopisu, a na njemu su potvrđene neke od glasina koje već duže vrijeme prate spomenuti uređaj.

Prema nekim je izvještajima na ovom schematskom prikazu omogućen uvid u Pro verziju iPhone 7 modela, a priča se kako bi ova popularna kompanija mogla predstaviti čak tri njegove verzije – spomenu tu Pro verziju, zatim standardni iPhone 7 te iPhone 7 Plus.

Šuška se kako će Pro verzija doći sa dvije kamere na stražnjoj strani te će sa 7.3 mm biti nešto deblji u usporedbi sa 7.1 mm „debelim“ iPhone 6 Plus modelom. Na shemi nema utora za slušalice, te je na uređaju prisutan Apple Smart Connector. Teško je reći koliko je istinit prikaz nadolazećeg Apple iPhone 7 Pro modela, no svakako da nam se ova informacija činila dovoljno zanimljivom da vas izvijestimo o tome.

27788-38b6e3a2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.