Apple iPhone 7 Plus fokusiran na promociju Portrait fotkanja

Fotografija članka: Apple iPhone 7 Plus fokusiran na promociju Portrait fotkanja

Čini se kako se div iz Cupertina fokusirao na produciranje mnogo reklamnih spotova koji su usmjereni prema promoviranju Portret načina fotkanja.

Oglas

Portrait Mode je značajka kamere koja je debitirala u listopadu prošle godine na iOS 10.1 operativnom sustavu. Ovaj način snimanja fotografije zamuti pozadinu kadra tako da se osoba ili osobe na portretu što više ističu. Apple je do sada objavio nekoliko reklamnih video zapisa čija je glavna tema upravo Portrait Mode.

Na Internetu se pojavio novi reklamni spot koji se ovoga puta odvija u brijačnici, a Poratrait Mode se koristi kada se fotografiraju određene mušterije. Fotografije dobivene ovim načinom snimanja printaju se i lijepe na prednje, ulazno staklo brijačnice te privlače sve više i više novih mušterija, sve do tog trenutka kada se ispred brijačnice stvorii ogromanred ljudi koji čekaju svoju frizuru.

To se sve događa zato što, kako Apple kaže: „na Portrait načinu snimanja koji se nalazi na iPhone 7 Plus smartfonu ne izgledaš samo dobro, već izgledaš fantastično“. Najbolje bi bilo da sami pogledate ovu reklamu i uvjerite se da je zapravo baš zanimljiva. :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.