Apple iPhone 7 – glasine o 3D zaslonu i 14 MP kameri

Fotografija članka: Apple iPhone 7 – glasine o 3D zaslonu i 14 MP kameri

Ako spadate u skupinu onih koje nije impresionirala nova generacija iPhone 6 uređaja predstavljenih ove jeseni, danas saznajemo neke moguće specifikacije nadolazeće generacije iPhonea, da budemo precizniji iPhonea 7, koji bi mogao biti predstavljen 2016. godine.

Oglas

Jedna od najzanimljivijih mogućnosti koja bi mogla doći sa iPhoneom 7 je 3D zaslon koji će redefinirati način na koji nam je 3D tehnologija do sada predstavljana na mobilnim uređajima. LG, Amazon pa čak ni HTC nisu uspjeli na tržište donijeti uređaj koji savršeno koristi 3D tehnologiju.

Iako je Apple nekoliko 3D patenata registrirao od 2010., čini se kako div iz Cupertina do sada nije uspio ili želio te ideje realizirati u praksi. Pretpostavljamo da iza odluke o 3D uređajima stoji mogućnost da je Apple proveo neke tržišne studije kako bi došao do informacija o tome kako bi korisnici prihvatili 3D uređaje kada se jednom pojave na tržištu. Zadnji patent Apple je registrirao 10. prosinca ove godine. Tog dana imali smo priliku vidjeti kako bi moglo izgledati 3D korisničko sučelje na nadolazećem iPhone uređaju. Uz 3D ekran, Apple bi mogao predstaviti i veći senzor kamere, a glasine govore kako bi mogla biti riječ o senzoru od 14 MP.

Uz to postoje i glasine kako će Apple slijedeće godine na tržištu predstaviti iPhone 6 Mini koji bi trebao doći sa ekranom od 4 inča. Uzimajući u obzir veličinu ekrana, ovaj uređaj bit će dizajniran za one koji se bolje snalaze sa kompaktnim smartfonima nego sa velikim phabletima poput iPhonea 6 Plus. Na kraju, 2015. će biti godina kada će Apple predstaviti iPhone 6s, uređaj koji bi mogao doći sa ekranom od 4.7 inča sa FHD rezolucijom, a možda i OIS sustavom za kameru. Ostaje nam da vidimo koji će od ovih uređaja zaista ugledati svijetlo dana.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.