Apple iPhone 7 će imati dva zvučnika, ali ne i izlaz za slušalice?

Fotografija članka: Apple iPhone 7 će imati dva zvučnika, ali ne i izlaz za slušalice?

Kompromisi, kompromisi. Najnovija glasina vezana uz novi iPhone 7 ima svoju dobru i lošu stranu, bar tako kažu izvori bliski kompaniji.

Oglas

Idemo prvo na dobru. Novi bi Appleov pametni telefon trebao dobiti dva stereo zvučnika. Ona loša strana kaže kako će izgubiti 3,5 milimetarski ulaz za slušalice, što je u najmanju ruku – smiješno. Razlog? Dizajn, naravno. Novi bi iPhone 7 trebao biti toliko tanak da će mu jednostavno smetati ulaz za slušalice, odnosno neće se uklapati u cjelokupni izgled.

Na to mjesto će Apple navodno staviti drugi zvučnik i pojačalo od Cirrus Logica, tako da će novi iPhone 7 svirati u veselom stereo zvuku. Spominje se i kako novi smartfon neće imati sustav za dinamičko smanjenje buke, što se očekuje tek 2017. godine kod modela iPhone 7s.

Umjesto 3,5 milimetarskog ulaza, isti izvor navodi kako će iPhone 7 dolaziti s Lightning slušalicama. Naravno, moći ćete ih koristiti samo na ovom smartfonu. Zanimljive i pomalo neobične promjene…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.