Apple iPhone 5s zauzima već 10% aktivnih iPhone modelau svijetu

Fotografija članka: Apple iPhone 5s zauzima već 10% aktivnih iPhone modelau svijetu

Čini se kako je prodaja Appleovog iPhone 5s poptuno drugačija od one koja je zabilježena prodajom jeftinijeg iPhonea 5c. Navodno je čak tri puta bolja.

Oglas

Najnovije statističke brojke pokazuju kako je prodaja iPhone 5s smarrtfona višestruko bolja od jeftinije inačice iPhone 5c koja se po prvi puta pojavila ove godine. Čini se kako kupci, barem u početku, nisu prihvatili jeftiniji model, tako da on čini tek nešto više od 2,5% aktivnih iPhone uređaja na tržištu.

S druge strane, iPhone 5s, onaj skuplji odnosno “normalni” model već drži oko 10% ukupno aktivnih iPhone uređaja na tržištu. No, ako mislite da je prodaja iPhone 5c odnosno jeftinijeg modela slaba, varate se – prodaje se jednako dobro kao i kada se prodavao prethodni iPhone 5 model.

Ne trebamo posebno podsjećati kako je Apple u svoj iPhone 5s top model ponovo integrirao pregršt novih tehnologija kao što je primjerice čitač otisaka prstiju. Isto tako, kupci iPhone uređaja su jedni od najvjernijih kupaca i vjerni su tom brandu, tako da postoji velika vjerojatnost da će prilikom zamjene uređaja ponovo kupiti iPhone.

Samo ćemo vas podsjetiti kako smo prvi u Hrvatskoj testirali iPhone 5c, jeftiniji model. Radi se o prilično kvalitetnom uređaju, a kompletnu recenziju možete pročitati .

Apple iPhone 5s zauzima već 10% aktivnih iPhone modelau svijetu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.