Neki Apple iPhone 5s primjerci imaju problema s trajanjem baterije?

Fotografija članka: Neki Apple iPhone 5s primjerci imaju problema s trajanjem baterije?

Problem se očituje u prebrzoj potrošnji baterije, o čemu je još u kolovozu pisao New York Times. Čini se da neki primjerci Apple iPhone 5s smartphonea imaju problem.

Oglas

Problem se može pojaviti dvojako – ili će se baterija prebrzo istrošiti, ili će se predugo puniti. U oba slučaja se radi o greški koju je Apple već počeo otklanjati u problematičnim modelima. Glasnogovornica Applea Teresa Brewer potvrdila je kako će kompanija ili ispraviti ili korisnicima dati novi uređaj.

Za sada Apple nije objavio koliko je problematičnih uređaja i na kojim se tržištima nalaze, no pretpostavlja se kako se radi o tisućama uređaja. Inače, prema specifikacijama, Apple iPhone 5s i Apple iPhone 5c imaju bateriju koja može raditi do 250 na čekanju, izdržat će 10 sati razgovora na 3G mreži, 10 sati gledanja videa i 40 sati slušanja radija.

Zanimljivo je kako su neki korisnici koji su vlasnici nekih starijih iPhone modela primijetili ovaj problem nakon što su napravili nadogradnju na novi iOS 7. Ali ako se dobro sjećamo, sličan se problem dogodio kada je bila nadogradnja na šesticu.

I na kraju, samo mala bockalica – dok ovo čitate, testiramo jedan novi Apple iPhone, ali vam nećemo reći koji, očekujte ga online već ovaj tjedan. Ako budemo imali problema, javit ćemo vam :)

Neki Apple iPhone 5s primjerci imaju problema s trajanjem baterije?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.