Apple iPhone 5S i Apple iPhone 5C multimedijska priča u videu i slici

Fotografija članka: Apple iPhone 5S i Apple iPhone 5C multimedijska priča u videu i slici

Ako ste jučer pratili naš portal, tada ste mogli i uživo vidjeti što se događalo na predstavljanju novih Apple iPhone 5S i iPhone 5C smartphonea. Danas još nekoliko video priloga.

Oglas

Apple je bez puno pompe i nekih velikih najava, ali s ponosom predstavio svoja dva nova smartphone uređaja, modele Apple iPhone 5S i Apple iPhone 5C, te je najavio izlazak novog iOS 7 operativnog sustava, što će se dogoditi 18. rujna, dakle za tjedan dana.

Apple iPhone 5S i Apple iPhone 5C

Nećemo vam sada prepričavati što smo sve jučer zabilježili o novim Apple iPhone 5S i Apple iPhone 5C smartphoneima jer smo to detaljno pratili sinoć (), želimo vam skrenuti pažnju na tri nova video priloga koje je Apple objavio odmah nakon sinoćnjeg eventa.

Ono što nismo objavili je kako će iPhone 5C u prodaji biti od 20. rujna u većim zemljama, dok se predbilježbe za iPhone 5S primaju od 13. rujna dok je u prodaji od 30. rujna, opet u većim zemljama.

Apple iPhone 5S i Apple iPhone 5C

Isto tako, upravo saznajemo kako je Apple najavio o nove “docking stanice” za svoje nove Apple iPhone 5S i Apple iPhone 5C smartphone (slika iznad). Puno dobrih noviteta iz :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.