Apple iPad 2 tablet uređaji u svakodnevnom poslovanju Lidl trgovina

Fotografija članka: Apple iPad 2 tablet uređaji u svakodnevnom poslovanju Lidl trgovina

Zaposlenici trgovačkog lanca Lidl uveo je u svoje poslovanje tablet uređaje, Appleov iPad 2, kako bi olakšao svakodnevni rad svojih djelatnika.

Oglas

Kako saznajemo, u okviru projekta Lidl Mobile Office (LiMO), svi su Lidlovi regionalni voditelji prodaje u Hrvatskoj dobili uređaj Apple iPad 2, te prošli i odgovarajuću edukaciju za korištenje tablet uređaja, a pogotovo Lidlove aplikacije koja pruža brz pristup svim potrebnim prodajnim informacijama i brojčanim pokazateljima.

Osim što omogućava jednostavan protok i brz pristup informacijama, nova tehnologija jamči i sigurnost podataka, s obzirom na to da su uređaji povezani s Lidl centralom. Dodatno u pogledu sigurnosti, prilikom razvoja LiMO sustava, korištena su različita tehnička, organizacijska i sigurnosna sredstva. Lakoća korištenja također je zajamčena, a podaci i brojčani pokazatelji, poput podataka Managment – Informacijskog sustava, na raspolaganju su korisnicima, čime je rad regionalnih voditelja prodaje uvelike pojednostavljen.

Podjela Apple iPad 2 uređaja voditeljima lanca Lidl započeta je krajem studenoga, a do sada ih je ukupno 50 u funkciji.

Apple iPad ttablet uređaji u svakodnevnom poslovanju Lidl trgovina

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.