Apple iPad Pro: predstavljen 9.7-inčni tablet sa True-Tone ekranom

Fotografija članka: Apple iPad Pro: predstavljen 9.7-inčni tablet sa True-Tone ekranom

Danas je Apple iPad Pro od 12.9 inča dobio „mlađeg brata“ koji dolazi sa nešto manjim 9.7-inčnim ekranom, a pokreće ih isti Apple A9X dvojezgreni procesor uparen sa 4 GB RAM-a.

Oglas

9.7-inčni Apple iPad Pro dolazi sa True-Tone ekranom rezolucije 2.048 x 2.732 piksela koji se između ostaloga oslanja i na nekoliko novih senzora za ambijentalno osvjetljenje. Apple iPad Pro dolazi sa iOS 9.3 operativnim sustavom, 12 MP stražnjom kamerom te 5 MP prednjom kamerom koja ima i poput  opciju Retina „bljeskalice“.

Ova manja iPad Pro verzija dolazi sa četiri zvučnika baš kao i njegova veća varijanta te su napravljeni od istog aluminijskog materijala. Za kupnju će biti dostupan u sivoj, srebrnoj, zlatnoj te ružičasto zlatnoj boji. Između ostaloga novi je iPad Pro kompatibilan sa Apple Pencil zahvaljujući tome što sadrži sloj osjetljiv na pritisak i pokrete to jest nagibe.

U trgovinama će se naći u tri varijante – 32 GB interne memorije po cijeni od 599$, zatim 128 GB interne memorije po cijeni od 749$ te 256 GB interne memorije sa cijenom od 899$. Baš kao i u prednarudžbi će se naći 24. ožujka, a u prodaji od 31. ožujka.

ipad pro 1

ipad pro 2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.