Apple iPad Mini LTE – započela prodaja na svjetskom tržištu prije nekoliko dana

Fotografija članka: Apple iPad Mini LTE – započela prodaja na svjetskom tržištu prije nekoliko dana

Kako ne bi bilo greške radi se o LTE modelu Appleovog tableta, dok je prvi iPad Mini već rasprodan u milijunima primjeraka. Kako radi na brzoj LTE vezi pogledajte u nastavku.

Oglas

O ovom uređaju već sve znate. Ima ekran od 7,9 inča rezolucije 1024×768 točaka, 2-jezgreni A5 procesor, 512MB RAM-a, 16GB prostora za pohranu podataka (ili više), kameru od 5 megapiksela, te je raspon cijena od 459 do 659 američkih dolara. Nije malo, ali kažu da vrijedi.

Onaj najskuplji model je s najvećim prostorom za pohranu podataka te s WiFi + LTE vezom prema Internetu. LTE se tek pojavio u Hrvatskoj i ta je tehnologija još u povojima, najviše zbog visoke cijene, no ako imate iPad Mini koji podržava LTE (ili neki drugi tablet), tada možete isprobati sve blagodati osjetno bržeg surfanja nego preko WiFi veze.

Kada i po kojoj će se cijeni iPad Mini LTE pojaviti na hrvatskom tržištu, raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

U nastavku možete vidjeti dva videa – prvi je opis iPada Mini, a drugi jedan “brzinski” test, ili bolje rečeno test brzine iPada Mini na LTE vezi koja je… hm, hm… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.