Apple iPad 10.9 te iPad Pro 9.7 i 12.9 tableti kao osvježenje za proljeće

Fotografija članka: Apple iPad 10.9 te iPad Pro 9.7 i 12.9 tableti kao osvježenje za proljeće

Čini se kako će Apple osvježiti svoju seriju iPad tableta, tako da bismo negdje u ožujku 2017. godine mogli dobiti nove modele iPad 10.9 i iPad Pro 9.7 i 12.9 tableta.

Oglas

Od ta tri tableta možda je najzanimljiviji onaj s veličinom ekrana od 10.9 inča, a koji bi trebao biti gotovo bez rubova. Zahvaljujući novom dizajnu, po veličini kućišta bi trebao biti kao model s 9.7 inča. Ako pogledamo prodaju, iPad Pro 9.7 je vrlo slabo prodavan, tako da će novi model imati nešto “osnovnije” karakteristike tako da će ga vjerojatno smjestiti u rang ispod iPad Mini tableta, vjerojatno i jeftiniji.

Kada već spominjemo iPad Mini, isti izvor navodi kako se početnom 2017. godine neće pojaviti osvježeni model uz ova tri, vjerojatno će se to dogoditi kasnije tijekom godine, možda tamo početkom jeseni kada se očekuje i novi iPhone 8 pametni telefon.

Najveći iPad Pro 12.9 će doživjeti neka značajna poboljšanja kao što je True Tone ekran koji ima trenutni iPad Pro 9.7. Očekuje se i jači procesor, kao i ostatak konfiguracije koja bi trebala biti naprednija.

Očekuje se kako će sva tri nova tableta biti predstavljena u ožujku iduće godine na posebnom eventu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.