Apple ima novi patent za iPen digitalnu olovku koja piše i po papiru!

Fotografija članka: Apple ima novi patent za iPen digitalnu olovku koja piše i po papiru!

Američki ured za patente (The US Patent and Trademark Office) upravo je zaprimio čak 35 novih patenata koje je poslao Apple. Jedan od njih je i ova zanimljiva olovka.

Oglas

Među 35 spomenuta patenta ovaj je svakako najzanimljiviji, a radi se o novoj iPen digitalnoj olovci koja će odlično raditi na ekranu iDevice mobilnih uređaja kao što su iPad i iPhone, no kažu kako će iPen odlično raditi i funkcionirati i na papiru. To bi bilo zgodno vidjeti.

Na ovim ćete slikama vidjeti puno toga zanimljivog i vjerujemo kako su vam jasne, a mi ćemo samo dodati kako će Apple uz iPen olovku dodati i posebni magnetski nosač. Sama digitalna olovka će biti vrlo inteligentna, tako da će prepoznavati koliko ste jako pritisnuli dok pišete, imat će i akcelerometar.

Navodno će iPen moći čitati podatke i bez dodirivanja uređaja, a navodno će reagirati i na toplinu. Uglavnom puno se toga očekuje od nove Appleove digitalne olovke, uopće ne sumnjamo kako će biti vrlo zanimljiva.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.