Apple i IBM udruženi za mobilni razvoj u poslovnom okruženju

Fotografija članka: Apple i IBM udruženi za mobilni razvoj u poslovnom okruženju

Nekada davno protivnici Applea i IBM, postali su partneri. Upravo su objavili  ekskluzivno partnerstvo za  pružanje mobilnih rješenja u poslovnom okruženju, koristeći novu klasu poslovnih aplikacija za iPhone i iPad, koji je razvijen na temelju iskustava iz IBM-ovih velikih podataka i analitike.

Oglas

Partnerstvo se temelji na 4 ključna područja: Novoj klasi poslovnih rješenja, koja se sastoji od više od 100 prijedloga za razne industrije, uključujući i novo razvijene ugrađene aplikacije za iPhone i iPad. Prema ugovoru, IBM će prilagoditi svoje cloud usluge za rad s iOS-uređajima, uključujući upravljanje uređajima, sigurnost analitike i integraciju mobilnih uređaja , ali isto tako novi paket ponuda iz IBM-a donosi aktivaciju i uređaje za upravljanje voznim parkom. Posljednje područje je nova AppleCare usluga i podrška opcije usmjerene na potrebe korporativnih klijenata.

Apple i IBM udruženi za mobilni razvoj u poslovnom okruženju 01

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.