Apple će predstaviti 6.5-inčni iPhone?

Fotografija članka: Apple će predstaviti 6.5-inčni iPhone?

Kao i svake godine do sada marketinška je istraživačka kompanija KGI objavila svoje izvješće vezano uz nadolazeće Apple uređaje koje se temelji na njihovim raznim analizama.

Oglas

Tako će prema analizama ove istraživačke kompanije Apple u 2018. godini predstaviti tri nova iPhone modela sa različitim dijagonalama ekrana. Prvi od njih trebao bi biti nasljednik aktualnog iPhone X modela, dok bi drugi model trebao doći sa LCD ekranom dijagonale 6.2 inča. Drugi model bi osim toga mogao imati i nešto povoljniju cijenu od aktualnog iPhone X smartfona, a trebala bi se kretati negdje između 650 i 750 USD.

Treći bi iPhone model koji nam se također čini vrlo zanimljiv mogao doći sa izrazito velikim 6.5-inčnim OLED zaslonom. Očekuje se i kako će sva tri nadolazeća iPhone modela imati ekrane sa izrazito tankim rubovima, kao i vrlo visokim omjerom ekrana i tijela uređaja.

Kao i svake godine do sada novi će iPhone pametni telefoni svjetlo dana ugledati negdje tijekom jeseni. Zanimljivo je i kako kompanija KGI očekuje da će Apple povećati isporuke za 10% zahvaljujući tri nova iPhone modela.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.