Apple bi uskoro mogao postati prva trilijunska tvrtka

Fotografija članka: Apple bi uskoro mogao postati prva trilijunska tvrtka

iPhone 8 mogao bi dovesti tvrtku Apple do pozicije broj jedan u svijetu kada govorimo o trilijunskim tvrtkama. Već je poznato da je tvrtka u usponu, ali preostaje nam čekati hoće li novi uređaj lansirati tvrtku u sam vrh.

Oglas

Izlazak iPhone-a 8 nazire se, a dionice Applea stalno rastu tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Na primjer, prošlog svibnja, Appleova dionica ostvarila je iznos od 156 dolara po dionici. Neki analitičari predviđaju da je samo pitanje vremena kada će Appleove dionice dosegnuti još veće iznose. Zapravo, jedan analitičar smatra da bi Apple mogao vrlo brzo postati prva trilijunska tvrtka na svijetu u rasponu od samo 12 mjeseci.

Analitičar Brian White vjeruje da bi dionice Applea mogle vrlo brzo porasti na 200 dolara po dionici. S druge strane, to bi Appleu donijelo tržišnu vrijednost od trilijun dolara.

Iako će dionice Applea vrlo brzo porasti u nadolazećim tjednima i mjesecima, dostizanje tržišne vrijednosti od trilijun dolara može se pokazati izazovnim s obzirom na tekući program reotkupa dionica tvrtke Apple. Kako sada stoji, Apple ima otprilike 5,4 milijarde dionica, što znači da može dosegnuti tržišnu vrijednost od trilijun dolara nakon što cijena dionica dosegne 185 dolara.

Naravno, veliki čimbenik u nadolazećoj Appleovoj sudbini je nadolazeći iPhone 8. Kao što su mnogi analitičari već artikulirali, iPhone 8 može dovesti do najvećeg ciklusa osvježavanja koje je Apple ikada vidio. iPhone 8 može predstavljati najveći tehnološki napredak koji je iPhone vidio u posljednjih nekoliko godina. Osim besprijekornog OLED zaslona, iPhone 8 će, kako se izvješćuje, imati naprednu novu kameru, brzu internu opremu s više RAM-a, poboljšanim životnim vijekom baterije, bežičnom funkcijom punjenja, poboljšanom vodenom otpornošću i još mnogo toga.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.