Apkudo: tvrtka koja može pomoći u fragmentaciji Android sustava i aplikacija

Fotografija članka: Apkudo: tvrtka koja može pomoći  u fragmentaciji Android sustava i aplikacija

Tema fragmentacije Android sustava oduvijek je bila kontroverzna i ma koliko se mudrovalo o tome, pravo rješenje nikada nije pronađeno.

Oglas

 

Činjenica je da nadogradnja Android sustava je previše spora, operateri ne mogu pružiti u realnom vremenu sustav nadogradnje, veliki broj korisnika ima u svojim uređajima zastarjele inačice s hrpom sigurnosnih propusta koji omogućavaju pristup hakerima.

Tvrtka Apkudo iz Baltimora ima odlično rješenje koje bi moglo ubrzati dolazak nadogradnji do krajnjih korisnika i pomoći developerima ili operaterima da učinkovitije provode proces testiranja nadogradnji sustava i aplikacija. Nemaju svi programeri i operateri alate koji su im potrebni za obavljanje opsežnog testiranja na različitim uređajima.

Rješenja tvrtke Apkudo imaju mogućnosti pružiti vjerodostojne i neutralne podatke operaterima za određene uređaje, čak i prije nego budu dostupni na tržištu da oni koji testiraju funkcionalnosti ne bi gubili na tome vrijeme. Tvrtka je već provela testove na više od 25.000 aplikacija za njihove partnere. Do sada su svojim alatima ispitali 1.700 različitih uređaja i prema riječima izvršnog direktora Josh Matthews, bilo koji suvremeni smartphone prošao je kroz naše ruke.

Developerski program također lako otkriva je li instalirana aplikacija se smrzava, ruši i koliko dobro radi na bilo kojem Android uređaju. Ono što je najvažnije, sve je besplatno za programere aplikacija. Ako ste jedan od njih, možda želite i sami probati on line platformu za programere i testirati svoje aplikacije. Sve detalje možete dobiti .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.