APIS IT predstavio svoja rješenja na IBM Forumu

Fotografija članka: APIS IT predstavio svoja rješenja na IBM Forumu

Prezentacija „Migracija Lotus Notes/Domino v8“ pružila je pregled postojeće infrastrukture i tehnologija koje se primjenjuju u APIS IT-u te sudionicima približila iskustvo u procesu migracije na Lotus Notes/Domino v8 tehnologiju. Riječ je o rješenju koje omogućuje višestruke uštede u poslovanju, pojednostavljuje i ubrzava pristup elektroničkim dokumentima te osigurava učinkovitije odvijanje poslovnih procesa.

Kroz predstavljenu studiju slučaja: „Naše iskustvo s Rational Business Developerom i Enterprise Generation Languageom“ stručnjaci APIS IT-a dali su dublji uvid u upotrebu računalnih jezika četvrte generacije. Prezentirano je kako se uz pomoć alata i naprednih računalnih jezika za integrirani razvoj poslovnih aplikacija u vrlo kratkom roku mogu izraditi nove aplikacije i prilagoditi postojeće. Dodatni izazov u tom postupku odnosio se na nedostatak stručnjaka obučenih za rad s mainframe sustavima te na potrebu razvoja aplikacija u skladu s novim trendovima u IT-u – servisnim arhitekturama sustava i slijednim procesima u razvoju softvera.

Prije Foruma APIS IT je ova svoja iskustva predstavio i brojnoj publici na IBM Rational Software Development konferenciji u američkom gradu Orlandu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.