AP40 – simpatičan Bluetooth prijenosni gamerski kontroler na Kickstarteru

Fotografija članka: AP40 – simpatičan Bluetooth prijenosni gamerski kontroler na Kickstarteru

Na Kickstarteru se na ovotjednom “Crowdfunding Campaign Of The Week” pojavila jedna zanimljiva spravica. Radi se o AP40, bežičnom Bluetooth igraćem kontroleru za smartfone, tablete i računala.

Oglas

Nije teško zaključiti kako je izgled AP40 kontrolera ispiriran izgledom jednog od starijih Appleovih logoa u duginim bojama i jabukolikom izgledu, ako se ne varamo tamo negdje iz ’80-tih godina prošlog stoljeća, točnije od 1976-1998. godine. Malo su razvukli tu jabuku kako bi dobili pravi gamerski kontroler, a ono što je simpatično je i podnožje kontrolera koje izgleda kao jedna od starijih Appleovih račula.

Ovaj kontroler na Kicksatarteru je u neku ruku i podsjećanje na 40. rođendan same Apple kompanije, a koja je nastala davne 1976. godine. Kontroler se s uređajima povezuje preko Bluetooth veze na pametne telefone, tablete ili računala. Drugim riječima, možete ga povezati na razne operativne sustave – Windows, Mac OSX, iOS, Android, Wii, PS3 i Raspberry Pi sustave.

Dimenzija je 132 x 64 x 15 milimetara, malen i kompaktan, napravljen od kvalitetnih materijala, AP40 ima punjivu bateriju koja će izdržati i do 20 sati, a puni se preko microUSB ulaza. Donji dio kontrolera, a koji dolazi u kompletu, u stvari je postolje odnosno stalak za smartfon i tablet, tako da i to imate. Zanimljivo je kada stavite npr. smartfon, izgleda kao pravo računalo. Simpatično :)

Ovaj projekt na Kickstarteru traje još 20 dana (dok smo ovo pisali), a već su postigli željeli cilj – prikupili su daleko više od traženih 125.000$ za pokretanje projekta. I sama cijena ovog kontrolera nam se čini zanimljiva, samo 49$.

Sve detalje o ovom simpatičnom dodatku možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.