AODMA Bird Shape – inteligentni Bluetooth zvučnik i lampa, jeftinije na Cafago webshopu

Fotografija članka: AODMA Bird Shape – inteligentni Bluetooth zvučnik i lampa, jeftinije na Cafago webshopu

Ovo je još jedan od proizvoda koji nam se jako svidio i koji možemo preporučiti svima. Svestrani, multifunkcjski i inteligentni zvučnik, to je novi AODMA Bird Shape Intelligent BT Speaker & Lamp koji smo pronašli na Cafago webshopu.

Oglas

Puno smo mu lijepih epiteta podijelili, ali ubrzo ćete shvatiti i zašto. Za početak nam se sviđa moderni dizajn, ali i mogućnost prilagodbe – AODMA Bird Shape Intelligent BT Speaker & Lamp možete postaviti uspravno ili montirati na zid, a s obzirom da je napravljena od eko-silikonskog kućišta možete je savinuti i usmjeriti kako vam god odgovara. Pronašli smo ovaj zanimljivi uređaj na po sniženoj cijeni koja može biti još niža uz kuponski kod.

Ova lampa ima tri nivoa jačine osvjetljenja koje možete promijeniti običnim dodirom. Daje vrlo ugodno ambijentalno svjetlo koje je blago za oči. Kao što smo već rekli, ovo nije obična lampa. Ugrađen je i bežični kvalitetni Bluetooth zvučnik, a da stvar bude bolja, AODMA Bird Shape Intelligent BT Speaker & Lamp možete povezati i preko posebne aplikacije na vaš pametni telefon i preuzeti telefonske pozive preko ugrađenog zvučnika i mikrofona.

Sam vanjski izgled je u ptičjem obliku tako da izgleda vrlo simpatično i prirodno tako da će izgledati i kao lijepi ukras u vašem domu. Hi-Fi zvučnik će vam pružiti ugodan audio užitak. Inače, u lampi se nalaze LED svjetla koja su vrlo izdržljiva tako da će vas ova lampa dugo služiti.

Isto tako, ugrađena je i punjiva baterija od 500 mAh koju ćete lako dopuniti ili preko punjača odnosno power bank baterije. Telefonske pozive možete preuzeti dodirom na samo jednu tipku, a ugrađen je i mikrofon tako da možete istovremeno razgovarati i npr. listati knjigu. Inače ovaj zvučnik/lampa dolazi u bijeloj boji kućišta koje je plastično, a dimenzija je 30 x 11,2 centimetara te je težak 188 grama.

AODMA Bird Shape Intelligent BT Speaker & Lamp se nalazi u prodaji na po sniženoj cijeni od 26,03$, no ako upišete kuponski kod “JPAE128” cijena će se spustiti na samo . Kuponski kod ističe 15. veljače.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.