AOC Q2781PQ elegantni i tanki 27 inčni QHD monitor

Fotografija članka: AOC Q2781PQ elegantni i tanki 27 inčni QHD monitor

Novi se AOC Q2781PQ monitor može pohvaliti QHD rezolucijom (2560 x 1440 točaka), kao i novim četverostranim AH-IPS panelom koji daje dojam kao da je dizajniran bez okvira.

Oglas

27-inčni AOC Q2781PQ dolazi u unaprijeđenom dizajnu i s poboljšanom kvalitetom slike koja će zasigurno impresionirati sve tipove modno osvještenih korisnika. Ultra tanki izgled zahvaljujući novom četverostranom dizajnu skoro bez okvira s 5,7 mm crnim okvirom na gorjoj, lijevoj i desnoj strani i 6,25 mm debelim okvirom na doljnjoj strani i moderno asimetrično postolje čine ovaj monitor pravim hvatačem pažnje ali i štedi prostor na radnom stolu.

Osim svog elegantog dizajna, ovaj monitor karakterizira i najnovija tehnologija koja omogućuje prvoklasno iskustvo gledanja. To omogućuje moderan AH-IPS panel koji stvara široki kut gledanja od 178 stupnjeva i osigurava briljantne boje uz 100 postotnu sRGB podršku boja i ravnomjernost boja iz bilo kojeg kuta gledanja. AOC Q2781PQ dolazi i s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela) i s više od 3.6 milijuna piksela od čega će najviše koristi imati oni koji se bave uređivanjem slika ili video materijala koji time dobivaju  jasne i živopisne vizuale i impresivne detalje.

Funkcionalna i udobna upotreba

Moderne značajke poput Flicker-FREE tehnologije i više video ulaza čine AOC Q2781PQ funkcionalnim ali i ugodnim „društvom“ kod kuće ili u uredu. Korisnici koji često provode duže vrijeme ispred ekrana imat će koristi od ugrađene AOC Flicker-FREE tehnologije koja regulira svjetlinu monitora i tako smanjuje titranje ekrana koje često uzrokuje nelagodu i umor očiju.

Za one koji žele svoj modni dodatak upotpunutit igračim konzloama, Blu-ray playerima ili prijenosnim uređajima poput laptopa, monitor ima ugrađen niz ulaza kao što su DiplayPort, dva HDMI ulaza i D-Sub ulaz.

Bez obzira da li korisnici traže monitor idealan za uređivanje slika, rad u proračunskim tablicama ili za impresionaranje kolega u uredu, AOC Q2781PQ će s nogu oboriti svakog korisnika u potrazi za atraktivnim modnim detaljem sa snažnom tehnologijom.

AOC Q2781PQ dolazi uz 3 godine jamstva, a prodavat će se po cijeni od 2.619 kuna (bez PDV-a).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.