AOC I2481FXH i I2781FH – IPS monitori s asimetričnim postoljem i gotovo bez ruba

Fotografija članka: AOC I2481FXH i I2781FH – IPS monitori s asimetričnim postoljem i gotovo bez ruba

AOC je napravio dva nova monitora koji su – drugačiji. Dizajnirani skoro bez okvira, AOC I2481FXH (23,8″), i AOC I2781FH (27″) privlače pažnju, priznali to ili ne.

Oglas

Asimetrično metalno postolje novih AOC modela monitora značajka je koja ih  čini jedinstvenima. Njihovom sofisticiranom dizajnu pridonosi ultra tanki, skoro nevidljivi okvir: od samo 7.5 mm kod 23.8-inčnog I2481FXH modela i  9.9 mm kod 27-inčnog 12781FH modela. Na osnovu toga predstavljaju idealan modni dodatak svakom korisniku računala koji slijedi najnovije trendove u dizajnu.

Briljantne slike, široki kutevi gledanja

Ova dva monitora još više zadivljuju dok su uključeni. Za to su zaslužni IPS paneli s Full HD rezolucijom od 1920 x 1080 piksela koji korisnicimo pružaju uživanje ne samo u širokim kutevima gledanja od 178°, već i u briljantnim slikama s vjernim bojama, impresivnim kontrastom i zadivljujućim detaljima. Novi AOC monitori posjeduju i Flicker FREE tehnologiju pri čemu osiguravaju maksimalnu ugodnost gledanja bez titranja slike i na taj način smanjuju naprezanje očiju čak i za vrijeme dužeg gledanja u monitor.

Svestran i praktičan

Zahvaljujući HDMI konektorima i VGA utičnici, oba monitora mogu se jednostavno povezati na razne uređaje uključujući i DVD, igraće konzole ili što god najbolje odgovara životnom stilu korisnika. Za udobnost slušanja bez ometanja drugih, korisnici mogu priključiti svoje slušalice direktno u priključak na monitoru.

Kao i kod svih drugih proizvoda, AOC nudi garanciju od 3 godine. AOC model I2481FXH biti će dostupan ovog listopada, a I2781FH ovog prosinca:
• AOC I2481FXH – 1.399 Kn (PDV uključen)
• AOC I2781FH – 1.899 Kn (PDV uključen)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.