Antonio Gaiotto u 104. godini ponovo počeo čitati novine – na tabletu!

Fotografija članka: Antonio Gaiotto u 104. godini ponovo počeo čitati novine – na tabletu!

Tehnologija ne služi samo mlađima kako bi živcirala starije. Jedan od onih koji itekako zna iskoristiti dobrobit novih i modernih tehnologija je i 104. godišnji Antonio Gaiotto koji je na tabletu (ponovo) otkrio ljepotu čitanja novina.

Oglas

Antonio je upravo napunio 104 godine, no to ga ne spriječava u uživanju u čitanju novina “na dlanu”, ili bolje rečeno na tabletu. Istina, vid ga malo slabije služi, ali želja za novim vijestima je jača od bilo čega. Kao svoj novi tehnološki dodatak odabrao je – tablet.

U stvari, dobio ga je na poklon od svojih unuka. Tablet mu omogućuje čitanje novina bez napornog povećala koje je redovito morao koristiti na papirantim novinama. Sada jenostavno sadržaje može “zoomirati” odnosno povećati i čitati bez problema.

Antonio kaže kako najviše voli čitati vijesti iz politike, međunarodne vijesti, prati tržište vrijednosnica (vidi ti njega!) i sportske novosti. Uvijek je volio čitati, a nadamo se da će ga zdravlje poslužiti i kako će to moći raditi još godinama… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.