Antikorupcija – Vlada RH u borbi protiv korupcije i na webu

Fotografija članka: Antikorupcija – Vlada RH u borbi protiv korupcije i na webu

Antikorupcija – Vlada RH u borbi protiv korupcije i na webu

Pod sloganom "Korupcija – to nisam ja" naša je Vlada krenula s velikom kampanjom protiv korupcije. Pojam vam ne moramo objašnjavati, vjerujemo kako to već i i klinci u vrtiću znaju. Interesiralo nas je što se može pronaći na stranicama.

Za početak, detaljno je objašnjeno što je to korupcija, koje su vrste korupcije, koji su uzroci i posljedice korupcije i kako je spriječiti. Navedeni su i važeli zakoni koji se odnose na korupciju, kao i podaci gdje istu možete i prijaviti. Dakle, sve ono osnovno što bi trebali znati nalazi se na jednom mjestu.

Od multimedije besplatno možete skinuti dva plakata, video spot (oko 5MB) te MP3 pjesmu "Korupcija (to nisam ja)" od grupe Connect, koju možete čuti i u dolje priloženom videu u trajanju od 3:40 minuta.

Antikorupcija – Vlada RH u borbi protiv korupcije i na webu

Ono što nas malo bode u oči je da su ovako jednostavne i elementarne web stranice napravljene u skupom iSite sustavu. S druge strane, već nakon početka kampanje počela se vrtiti priča o "korumpiranoj" antikorupcijskoj kampanji, što su objavili gotovo svi vodeći hrvatski mediji. Je li to istina ili ne nije nam poznato, ali ako je vjerovati onoj staroj narodnoj "gdje ima dima ima i vatre", a i poznavajući naš mentalitet, sve je moguće. Ali nećemo o politici… :)

Web adresa:

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.