Ante Polonijo nam predstavlja konferencije KOM2017 i Privatnost2017

Fotografija članka: Ante Polonijo nam predstavlja konferencije KOM2017 i Privatnost2017

Tvrtka CASE d.o.o. iz Rijeke obavlja aktivnost informatičkog školovanja kroz seminare, u istom krugu organizatora, pa spada svakako u veterane informatičkog školovanja u Hrvatskoj. 

Oglas

No osim seminara koji se odvijaju na lokalnom nivou tvrtka CASE poznata je širem krugu informatičara po uspješnoj organizaciji više konferencija. To su: u travnju e-biz (Elektroničko poslovanje), prvom tjednu lipnja CASE (Metode i alati za projektiranje informacijskih sustava), krajem rujna SmartCard (Primjena čip kartica za fin.transakcije i sigurnost), u zadnjem tjednu studenog: KOM (Komunikacijske tehnologije i norme u informatici) i početkom prosinca Privatnost (Zaštita osobnih podataka).

Upravo smo zbog ova dva zadnje nabrojana porazgovarali sa Ante Polonijom, CASE d.o.o. Rijeka, koji nam je ispričao priču o temama koje su prevladavale na KOM2017 i Privatnost2017 i svakako su vrlo zanimljive za sve oko nas.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.