Anketa: računalo najviše koristimo za surfanje Internetom

Fotografija članka: Anketa: računalo najviše koristimo za surfanje Internetom

Anketa: računalo najviše koristimo za surfanje Internetom

U anketi koju smo imali na našem Racunalo.com portalu pitali smo vas u koje svrhe najviše koristite računalo. Evo, kako računala koriste naši posjetitelji.

Daleko najviše anketiranih odgovorilo kako računala koristi za pretraživanje Interneta (44%), kao i za igranje igara na računalima (21,2%), što je ukupno gotovo dvije trećine ispitanika. Podjednako koristite računalo za slušanje glazbe (5,3%), poslovne potrebe (5,2%), i za školovanje/studiranje (5,2%). Zanimljivo, filmove i TV gleda samo 4,1%, za audio/video obradu računalo koristi 3,5%, a na računalima programira 3,1% anketiranih.

Na samom začelju su korištenje Worda i Excela (1,4%), a za Internet bankarstvo 1,3%.

Anketa je provedena na 636 ispitanika. Evo i kako to grafički izgleda.

Anketa: računalo najviše koristimo za surfanje Internetom

Pred vama je novo anketno pitanje – koliko mobitela koristite. Nerijetko oko sebe srećete ljude, prijatelje, poznanike ili rodbinu koji imaju dva ili više mobitela. Slično je i s autorom ovog teksta, tako da nas interesira koliko ih vi koristite. Unaprijed hvala na vašim odgovorima.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.