Angry Birds Red’s Mighty Feathers – nove epizode za iPhone i Android, očekuje vas 15 nivoa

Fotografija članka: Angry Birds Red’s Mighty Feathers – nove epizode za iPhone i Android, očekuje vas 15 nivoa

Iako materijale o video igrama “prepuštamo” kolegama s nagrađivanog Gamebox portala, nismo mogli odoljeti i ovo ne objaviti. Stigli su novi Angry Birdsi. Ili točnije – očekuje vas novih dinamičnih 15 nivoa!

Oglas

U novoj inačici igre koju ćemo (valjda!) moći skinuti besplatno očekuje vas 15 potpuno novih nivoa u kojima je, nećete vjerovati, pobijediti zločeste svinje. Znate kako već priča ide – natežete praćku i udarate po svinjama sa svojim različitim ljutim pticama s različitim karakteristikama i “moćima”.

No i svinje su se opametile pa će pokušati napadom “u valovima” ukrasti ptičja jaja. Da, dobro ste shvatili, ovoga puta ćete imati i mete u pokretu, a ne samo one koje se ne miču i čekaju da budu sređene. No, nisu niti ljute ptice bez svojih “junaka”, pojavljuje se i “moćni orao” (Mighty Eagle), a koji će omogućiti da crvena ptica bude brza kao nikada do sada!

Novi Angry Birdsi, odnosno nove epizode su dostupne za obje mobilne platforme, Android i iOS, a možete ih već sada besplatno downloadati i isprobati. Znate već gdje… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.