Otac Androida uskoro predstavlja high-end modularni smartfon?

Fotografija članka: Otac Androida uskoro predstavlja high-end modularni smartfon?

Andy Rubin je poznat kao otac to jest „izumitelj“ Androida bez kojega danas ne možemo zamisliti svijet, a sada nam priprema još jedno ugodno iznenađenje.

Oglas

Naime, Andy Rubin je osnovao tvrtku naziva Essentials Inc. te se ozbiljno „bacio“ u smartfon biznis. Zaposlio je više od četrdeset ljudi i kako se čini prvi rezultati su tu. Šuška se kako je u pripremi ove mlade kompanije prvi modularni high-end pametni telefon, a ta nagađanja potvrđuje i pojava spomenutog uređaja na Geekbench stranici.

Nepoznati su detalji o modularnim značajkama ovog pametnog telefona, no zna se da će prema Geekbench-u Rubinov smartfon raditi na najnovijem oemojezgrenom Qualcomm-ovom flagship Snapdragon 835 procesoru koji će imati radni takt od 1.9 GHz, a biti će ukomponiran sa 4 GB radne memorije te najnovijom Nougat verzijom Android operativnog sustava.

Priča se i o 5.5-inčnom ekranu koji će imati značajke slične Apple-ovoj 3D Touch tehnologiji. Za sada nema drugih poznatih informacija o ovom modularnom pametnom telefonu, no svakako možemo zaključiti da nas jako zanima kako će izgledati konačna lista specifikacija, modularne značajke, ali i dizajn.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.