AndSpot – alternativni App Store za android

Fotografija članka: AndSpot – alternativni App Store za android

 AndSpot kreatori pokušavaju uvjeriti razvijatelje programa da objave aplikacije izravno u njihovoj trgovini, osim da ih nude na službenom Google tržištu. Na taj način korisnik nikada nećete morati ići na android tržište, ako ne želi.  Programeri ne moraju napraviti nikakve promjene u svojim aplikacijama namijenjenim za Google android tržište prije nego što ih stave na popis AndSpot. 

Kreatori AndSpot store izjavili su: "Ako jednostavno ne volite sporost i nedostatak jednostavnosti za korištenje pohrane aplikacije od Googlea, na što se je žalilo puno korisnika, ovaj novi projekt je ono što ste upravo tražili. Osim toga, neki programeri su imali osjećaj da njihove aplikacije na android tržištu su bile "maskirane" od strane drugih programa.“

U prepunom intenzivnom app svijetu, pronalaženje aplikacija poput Facebook, ili Pandora na android tržištu app je jednostavno. Ali za manje aplikacije kao što su Time Lapse ili Zum Zum, ključ pronalaženje je dovoljno kompliciran i upravo ta vrsta aplikacija bi trebala pronaći svoje mjesto u And Spot Store.  AndSpot kaže, za sada, da planiraju ponuditi programerima 80 % prihoda iz svoje App Store. Npr. Apple i Google omogućavaju programerima 70 % prihoda dobiti od svoje prodaje.

Isto tako, Google Android Market zaostaje za svojim vršnjacima kada su u pitanju plaćene aplikacije.  Analitika pokazuje da su 75 % aplikacije u Apple App Store plaćene aplikacije, u odnosu na nešto manje od 43 % u android tržištu. Trenutno je za samo devet zemalja dozvoljena distribucija android plaćeni aplikacija, zbog ograničenja Google Checkout. Potrošači iz samo 13 zemalja mogu dobiti pristup plaćenom sadržaju.

To sve naravno otežava i smanjuje interes za razvoj/kupnju android aplikacija mnogim međunarodnim programerima i korisnicima. Tijekom sljedećih nekoliko tjedana, Kheradmand i njegov suosnivač Faisal Abid se nadaju da će novi App Store imati bolji dizajn i bolji način da otkrijete aplikacije.projekt sada postoji u otvorenom beta obliku i ima otvorena svoja vrata svim zainteresiranim korisnicima i programerima.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.