Android Wear 2.0 nadogradnja dolazi na Asus Zenwatch 3

Fotografija članka: Android Wear 2.0 nadogradnja dolazi na Asus Zenwatch 3

Stiže nam dobra vijest za sve vlasnike Asus Zenwatch 3 pametnog sata koji su prilično dugo čekali novu Android Wear 2.0 nadogradnju.

Oglas

Čekanje će navodno uskoro biti završeno, barem ako je suditi prema objavi na Asusovoj službenoj Twitter stranici za Veliku Britaniju. Tamo je objavljeno kako je započela nadogradnja najnovije verzije Android Wear operativnog sustava koja nosi oznaku Android Wear 2.0.

Nadogradnja navodno već traje, no na internetskim prostranstvima nema nikakvih screenshot-ova Zenwatch 3 vlasnika koji bi potvrdili da se ova nadogradnja zaista odvija prema objavljenom statusu. To može značiti da proces nadogradnje još nije započeo ili da je za sada nadograđen vrlo mali broj Zenwatch 3 pametnih satova.

Kako god bilo smatramo da je krajnje vrijeme da najnoviji Asus pametni sat dobije najnoviju verziju Android Wear operativnog sustava. Ova je verzija Android Wear operativnog sustava u postupku razvijanja, ali i u raznim vijestima, od svibnja prošle godine kada je prvi put najavljena.

Kada smo već kod ove teme, prisjetit ćemo vas kako smo nedavno napisali vijest kako Asus navodno prekida sa daljnjom proizvodnjom Zenwatch pametnih satova zbog loših prodajnih rezultata. Spominje se brojka od nekih 5.000 do 6.000 Zenwatch 3 pametnih satova koje kompanija mjesečno isporučuje, što je za Asus prilično loša brojka. Ukoliko se ovaj podatak i službeno potvrdi tada smo sigurni da nova Zenwatch 4 generacija pametnih satova neće ugledati svjetlo dana.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.