Android Wear 2.0 – finalna inačica ne prije 2017. godine?

Fotografija članka: Android Wear 2.0 – finalna inačica ne prije 2017. godine?

Najavljujući treći developerski Android Wear 2.0 Preview, Google je ipak priznao kako se finalna inačica ipak neće pojaviti krajem ove godine, kako je inače planirano.

Oglas

To će se ipak najvjerojatnije dogoditi početkom 2017. godine, a u međuvremenu Google planira izbaciti četvrtu developersku Android Wear 2.0 Preview inačicu operativnog sustava, negdje krajem ove godine. Podsjetit ćemo vas samo kako se “preview dvojka” pojavila prije dva mjeseca, tako da će zadržati taj ritam.

Nova Android Wear 2.0 Developer Preview 3 inačica donosi jednu zanimljivost, a to je mogućnost instaliranja aplikacija s Google Playa Storea direktno na pametni sat bez posredovanja pametnog telefona. Znate i sami kako se većina pametnih satova veže na pametne telefone, no sve je više i onih koji imaju ugrađenu podršku za Wi-Fi, ali i vlastitu SIM karticu, kao što je to slučaj i s odličnim , koji smo i sami testirali.

Naravno, prilikom komunikacije s Play Store dućanom možete koristiti glasovne komande, tipkovnicu, vaše crtkarije i preporuke. U dijelu koji se zove “My apps” možete se prijaviti za “alpha” i “beta” testiranja, nadogradnje, kao i brisanje (uninstall) instaliranih apliakcija. Isto tako, developeri mogu kreirati vlastite aplikacije i postavljati ih na Play Store.

Sve to zgodno zvuči, treba pričekati još nekoliko mjeseci i vidjeti kako će Android Wear 2.0 finalna inačica raditi u praksi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.