Android smartphone Motorola FlipOut na tržištu u lipnju?

Fotografija članka: Android smartphone Motorola FlipOut na tržištu u lipnju?

Gornji dio uređaja sa zaslonom osjetljivim na dodir rotira oko jednog od kuteva (kvadratni oblik kućišta), i otvara qwerty tipkovnicu. Smartphone ima od multimedije ugrađeno sve što vam treba: fotoaparat baziran na Kodak Perfect Touch tehnologiji od 3 megapiksela s fiksnim fokusom, Bluetooth 2.1. + EDR, Wi-Fi, GPS, FM radio, USB 2.0, 3,5 mm audio jack. Podržani audio formati: AAC, AAC +, AAC + Enhanced, AMR NB, MP3, i video formati – H.264, MPEG4, WMV 9.  MotoBlur pomaže da biste dobili brzi pristup na društvene mreže Facebook, MySpace, Twitter, email i druge relevantne teme. Zaslon je veličine 2.8-inča osjetljiv na dodir s 320×240 piksela. Ima ugrađenu memoriju od 512 MB i utor za microSD memorijske kartice. Podržava do 32 GB, 2 GB kartica u kompletu. Da ne zaboravimo spomenuti, tu je i digitalni kompas. Dimenzije iznose 67x67x17 mm, a težina 120 grama.


Iako je Motorola FlipOut predviđena za pojavljivanje na tržištu u drugom kvartalu, u Europu se treba pojaviti ovaj mjesec, kako su najavili u kompaniji. Biti će raspoloživa u 7 svijetlih boja bijela: zelena, roza, boja malina, plava, slatkog korijena i šafrana (uf, što volimo ove nazive boja), ali cijena nije još otvorena od strane proizvođača.

 

Motorola FlipOut ima bateriju kapaciteta 1170 mAh, a što bi značilo: vrijeme razgovora – do 275 minuta (WCDMA), do 357 minuta (GSM) i do 377 sati (WCDMA), do 365 sati (GSM) sati  čekanja.
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.