Android 6.0 Marshmallow uskoro na LG G3 i G4 modelima

Fotografija članka: Android 6.0 Marshmallow uskoro na LG G3 i G4 modelima

Ukoliko ste vlasnici Android Nexus uređaja tada ste Marshmallow nadogradnju trebali dobiti već danas, a doznali smo neke glasine kako i LG sprema malo najnovije Android zabave. :)

Oglas

Kompanije koje idu malo bržim tempom na i ovako i onako prebrzo rastućem tržištu pametnih telefona marljivo rade na tome kako bi najnoviji Android 6.0 Marshmallow OS što prije bio dostupan i na njihovim uređajima. Jedna od takvih kompanija je i HTC koji je najavio listu uređaja koji će dobiti takozvane OTA nadogradnje, a kako doznajemo šuška se da takav scenarij priprema i južnokorejski div LG.

Tragovi koji vode do ovakve tvrdnje pronađeni su na kompanijinoj korejskoj web stranici za podršku na kojoj par flagship modela kao opciju operativnog sustava ima naveden Android 6.0 Marshmallow. Trenutno taj popis uključuje slijedeće modele: LG G3 F400S, F400K i F400L, a tu su i LG G4 F500S, F500K te F500L.

Ovo su naravno samo naznake da bi najnoviji Android OS mogao biti dostupan i na popularnim LG modelima pametnih telefona. Nadogradnje će biti dostupne sigurno, ali glavno pitanje koje se postavlja je kada? Mi se iskreno nadamo vrlo uskoro. :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.