Android KitKat 4.4.1 stiže nam uskoro – svi već šuškaju o tom

Fotografija članka: Android KitKat 4.4.1 stiže nam uskoro – svi već šuškaju o tom

U vrlo kratkom vremenu od službenog pojavljivanja Android inačice sustava KitKat 4.4. koji radi samo na 5 smartfona: , i , Google Edition i i jednom tabletu – Nexus 10, već se ozbiljno šuška o skorom dolasku nadogradnje na verziju KitKat 4.4.1.

Oglas

Android KitKat 4.4.1 inačica bi se trebala pojaviti neposredno prije masovnijeg prijelaza dijela smartfona na noviji OS, što je zakazano za prvi kvartal 2014. Android KitKat 4.4.1. Prema izvorima, developeru LLabTooFeR, nadogradnja  na 4.4.1 (KOT49E), a koja je već u završnoj fazi testiranja,  ne donosi neke značajne promijene već samo ispravak nekih bugova poput uklanjanja problema nedostatka zvuka u Nexus 5 tijekom razgovora ili za korisnike Nexus 10, koji imaju prozirne elemente sučelja.

KitKat 4.4.1

Na prave novitete možemo računati tek izlaskom Androida 5.0, a koji s očekuje pod nadimkom Key Lime Pie , ako se ništa ne promijeni u posljednji trenutak :D

 

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.